Over de maker

Even een beeld achter Tegelmomentje.

Hi, ik ben Kristel. Ik ben getrouwd met Bas en we wonen samen met onze twee lieve dochters Florine en Julot in Heemskerk.

Naast Tegelmomentje geef ik les als economie docente op een middelbare school. Ik hou van gezelligheid en ik vind het fijn om te sporten. Daarnaast heb ik het altijd leuk gevonden om creatief bezig te zijn en ben ik gek op alles wat met interieur te maken heeft.

Zo is Tegelmomentje een beetje begonnen. Ik ben een ondernemend type en ik wilde graag iets voor mijzelf waarin ik mijn creativiteit kwijt kan. Sinds de geboorte van mijn oudste dochter Florine is het idee van gepersonaliseerde tegeltjes ontstaan. Tijdens mijn tweede zwangerschap en een flinke verbouwing aan ons nieuwe huis heb ik de plannen meer vorm gegeven en sinds januari 2022 zijn we online!

Uiteindelijk gekozen om te gaan werken met de zellige tegel, vanwege het leuke, speelse karakter. De mooie handgetekende ontwerpen zijn ontworpen door mijn lieve vriendin Britt Dekker, die gezellig mee blijft denken over steeds weer nieuwe ontwerpen.

Ik heb nog genoeg ideeën en ik vind het super leuk om mensen blij te maken met een gepersonaliseerd tegeltje die een hoop betekent voor deze persoon! Dat is waar ik het voor doe! Hier krijg ik een hoop positieve zin van.

Leuk dat je een kijkje neemt! En hopelijk kan ik je blij maken met een mooi Tegelmomentje voor jou.

Liefs,
Kristel